Maaltijdservice Lahamaide

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lahamaide voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Lahamaide? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be doorzoekt u gemakkelijk alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,10 per maal. Smullen van Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat en Gentse Waterzooi? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Lahamaide ontvangt u smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEllezelles
RecensieGezond, goed en lekker
Postcode7890
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,75
Meest gekozen maaltijdPastaschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Lahamaide

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Lahamaide. U kunt denken aan interessante firma’s als Foodbag en/of 0. Maar ook lokaal ontstaan er verschillende initiatieven en zorginstellingen. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen menu en voorwaarden. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kunt u dus de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Lahamaide? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lahamaide. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hebben ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende haalt u gelijk de boodschappen zoals oude kaas en eieren. Normaliter gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Lahamaide vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Lahamaide? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden vele opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Via onze vergelijker treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Ellezelles. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lahamaide voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt samengesteld door zaken als het bedrijf, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus vindt u vaak al vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is er al voor €4,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Koolvis, broccoli, kruidenpuree kan je kopen vanaf €6,25.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Gazpacho, een stukje fruit en iets fris zoals Advokaat ijs om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Ellezelles voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gebonden mosterdsoep
 • Draadjesvlees in jus
 • Gestoofde spitskool
 • Rode kool met appel
 • Gestoofde peertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lahamaide bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de services stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u supersnel opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden worden in de regel aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 20 gerechten. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Visfilet, worteltjes doperwten mix en aardappelpuree of Wisselmenu Asperge Brabanconne. Zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een verse maaltijd vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Lahamaide. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit