Maaltijdservice Montignies-Lez-Lens

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Montignies-Lez-Lens voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Montignies-Lez-Lens? Middels de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,70 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen en Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Montignies-Lez-Lens profiteert u van complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLens
RecensieHeldere instructies
Postcode7870
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,74
Meest gekozen maaltijdSpaghetti met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Montignies-Lez-Lens

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Montignies-Lez-Lens. Denk aan landelijke bezorgers als Marley Spoon en/of Wink. Ook in deze plaats zelf zien we verscheidene aanbieders en speciale eetpunten. Iedere leverancier heeft zo z’n eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er speciale voorkeuren zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Montignies-Lez-Lens? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven structuur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Montignies-Lez-Lens. Vaak toegepast door bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo haalt men moeiteloos broodnodige boodschappen als kaas extra belegen montbeliarde en volle melk. In algemene zin gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Montignies-Lez-Lens vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Montignies-Lez-Lens? Of zoekt u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel leveranciers die matchen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Neem nu Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Aan de hand van deze website vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Lens. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Montignies-Lez-Lens voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. vindt u vaak al vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst bestelt u vanaf €5,8.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Budae jjigae, een stukje fruit en een toetje als Pudding om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Lens voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Klapstuk met hutspot
 • Varkenslapjes in jus
 • Spinazie a la creme
 • Raapstelen stamppot
 • Chinese wokschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Montignies-Lez-Lens aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd past bij uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten leveranciers en kies een geschikte. Let goed op het type maaltijden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote aanbieders stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden vaak geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel en Spitskoolschotel met aardappelpuree. Op die manier ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of wellicht vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Montignies-Lez-Lens. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit