Maaltijdservice Bauffe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bauffe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Bauffe? Dankzij onze tool achterhaalt u overzichtelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,10 per persoon. Aanschuiven voor Chili sin carne of Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Bauffe smult u weer van uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLens
RecensieGemakkelijk opwarmen
Postcode7870
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,71
Vaak bestelde maaltijdSpinaziestamppot

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bauffe

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Bauffe. Neem bijv. populaire firma’s als Prego of 0. Ook in deze plaats zelf zien we tal van initiatieven en sociale voorzieningen. Elke leverancier heeft weer een “eigen” keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van deze website kunt u derhalve de aanbieders probleemloos met elkaar vergelijken. Het selecteren van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Bauffe? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden ze snel teruggekoeld. Zo blijven structuur en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bauffe. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal gedaan door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere firma’s faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Hiermee krijgt u snel broodnodige boodschappen als falafel burger of sappen. Veelal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bauffe vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Bauffe? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn relatief veel opties die overeenstemmen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Op deze pagina ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Lens. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bauffe voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt samengesteld door factoren als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi bestelt u vanaf €5,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees kan je kopen vanaf €5,45.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool kunt u al laten bezorgen vanaf €6,8.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Mosterdsoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Banana split als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Lens voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Wokgroenten teriyaki
 • Klapstuk met hutspot
 • Pasta/tonijnschotel
 • Spaghetti bolognese
 • Hutspot met hachee

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bauffe regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welke vorm van een seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire services bieden een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u elke dag nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit via telefoon, via een menulijst, of via de iPad. Uw bestelling wordt dikwijls tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Hachee met rode kool en gekookte aardappelen. Handig, want zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bauffe. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit