Maaltijdservice Ellezelles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ellezelles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ellezelles? Dankzij onze tool achterhaalt u gemakkelijk alle organisaties in uw regio! Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,35 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip met jus, rode bieten en krielaardappels of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Ellezelles ontvangt u smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteEllezelles
Waarom bestellen?Lekker en gezond
Postcode7890
Maaltijd prijs€5,67
Vaak gekozen maaltijdKip tandoori

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Ellezelles

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Ellezelles. U kunt denken aan erkende aanbieders als Vlotter of 0. Maar ook op regionaal niveau zien we interessante partijen en zorginstellingen. Ieder bedrijf heeft zo z’n eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via maaltijdbutler.be kan u de organisaties gemakkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Ellezelles? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ellezelles. Perfect voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel firma’s voorzien in een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo koop u direct belangrijke boodschappen als jong belegen kaas en pate’s. Dikwijls gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Ellezelles vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Ellezelles? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit veel verschillende seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Gehaktschotel Met Worteltjes of Dieet Gentse Waterzooi? Aan de hand van deze website ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Ellezelles. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ellezelles voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is er al voor €5,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin vindt u vaak al vanaf €3,8.
 • Een warme dagschotel als Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng kunt u al laten bezorgen vanaf €6,95.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Mosterdsoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Kaas na. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ellezelles voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Kippensoep
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ellezelles aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor soort maaltijdservice matcht met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en geef de voorkeur door. Let met name op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste dienstverleners werken met een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème en Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke week. Vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen en niet te vergeten vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ellezelles. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente