Maaltijdservice Kettenis

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kettenis voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Kettenis? Via onze vergelijker bekijkt u moeiteloos alle bezorgers in de buurt! Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,55 per keer. Genieten van Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Kettenis smult u weer van gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteEupen
RecensieGemakkelijk opwarmen
Postcode4701
Prijs per maaltijd€6,41
Populaire maaltijdGrootmoeders kippannetje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Kettenis

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Kettenis. U kunt denken aan erkende firma’s als Meal-Story en Marley Spoon. Maar ook lokaal zien we uitstekende instellingen en slagerijen. Iedere service levert een “eigen” productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels deze pagina kan u daarom de firma’s overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Kettenis? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Later worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kettenis. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo haalt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals volle melk of koffiepads. Meestal zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Kettenis vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Kettenis? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden die passen bij uw uw situatie en mogelijke diëten. U kunt denken aan Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Aan de hand van deze website bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Eupen. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kettenis voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door elementen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Carbonara is er al voor €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,05.
 • De daghap voor ouderen als Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,65.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bietensoep, iets te drinken en iets fris zoals Vla als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Eupen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Eupen
 • Postcodegebied: 4701

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Champignonsoep met rundvlees
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Kipstukjes in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kettenis bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk populaire bezorgservices en maak een keuze. Let goed op het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijdservices verstrekken een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende services.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Kip Andorra schotel of Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Zo krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Kettenis. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit