Maaltijdservice Eupen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eupen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Eupen? Via onze vergelijker doorzoekt u moeiteloos alle services die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,15 per maal. Ouderwets genieten van Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen en Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Eupen beschikt u over gezonde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteEupen
BeoordelingAlsof het zelf bereid is
Postcode4700
Gemiddelde menuprijs€5,65
Meest gekozen maaltijdKruudmoes met gortepap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Eupen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Eupen. Neem grote bezorgers als Colruyt en Delhaize. Maar ook lokaal ontwikkelen zich interessante instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf levert zijn eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze pagina kan u de bezorgers rustig vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Eupen? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Daarna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eupen. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt u direct broodnodige boodschappen als chocoladevla of snoeptomaatjes. Doorgaans zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Eupen vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Eupen? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat soorten maaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid en diëten/allergieën. U kunt denken aan Bloemkoolsoep of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Aan de hand van deze website bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Eupen. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eupen voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door elementen als de leverancier, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een warme dagschotel als Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème wordt al bezorgd vanaf €6.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Miyeok guk, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Appeltaart om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Eupen voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Eupen
 • Centrale postcode: 4700

Populaire bereide maaltijden

 • Macaronischotel bolognese
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Kruudmoes met gortepap

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eupen aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste verstrekkers bieden een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u direct nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat door te bellen, via een menulijst, of via de website. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin geleverd door een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus. Zodoende kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of misschien veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Eupen. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente