Maaltijdservice Celles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Celles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Celles? Door gebruik te maken van deze website ontdekt u probleemloos alle aanbieders die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €3,50 per gerecht. Aan tafel voor Gestoofde lamsschouder en Rundvlees in jus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Celles hebt u toegang tot verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteFaimes
ErvaringProfessionele keuken
Postcode4317
Prijs per maaltijd€5,04
Maaltijd-topperKipragout champignons

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Celles

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Celles. Bijvoorbeeld belangrijke bezorgers als Colruyt en 0. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij uitstekende initiatieven en verswinkels. Ieder bedrijf levert een heel eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de firma’s rustig vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Celles? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Later wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Celles. Perfect voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven beschikken over een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval krijgt u probleemloos nuttige boodschappen zoals druiven of jong belegen kaas. In de regel zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Celles vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Celles? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze thuismaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en eventuele dieet. U kunt denken aan Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Kip Op Grootmoeders Wijze? Aan de hand van deze website treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Faimes. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Celles voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van elementen als de leverancier, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen is beschikbaar vanaf €4.
 • De daghap voor ouderen als Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten is beschikbaar vanaf €7,05.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Witlofsoep, een stukje fruit en iets fris zoals Chocolade ijs achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Faimes voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Faimes
 • Hoofdpostcode: 4317

Populaire bereide maaltijden

 • Draadjesvlees in jus
 • Spinazie a la creme
 • Rode kool met appel
 • Heldere kippensoep
 • Maaltijdpoffertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Celles aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en maak een keuze. Let goed op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijdservices hanteren een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men direct nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk geleverd door een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsSucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen. Op die manier kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Celles. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit