Maaltijdservice Grand-Axhe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grand-Axhe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Grand-Axhe? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle firma’s in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Nu al voor €3,65 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème of Slavink in jus? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Grand-Axhe krijgt u uitstekende maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteWaremme
ReactieVeel variëteit in gerechten
Postcode4300
Maaltijd prijs€4,99
Geliefde maaltijdGebonden mosterdsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Grand-Axhe

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Grand-Axhe. Bijvoorbeeld erkende bedrijven als Traiteur Goossens en Colruyt. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich uitstekende leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere service hanteert een “eigen” menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van deze pagina kan u de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar zetten. Uitkomen bij de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Grand-Axhe? Geen probleem! Meer en meer cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven structuur en smaak gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grand-Axhe. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende services faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval bestelt u direct de boodschappen zoals zeewier burger of ontbijtkoek. In algemene zin kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Grand-Axhe vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Grand-Axhe? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden veel verschillende thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensen en diëten/allergieën. Neem nu Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Hieronder bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Waremme. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grand-Axhe voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt heeft te maken met elementen als de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,4.
 • De daghap voor ouderen als Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente is er al vanaf €6,2.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Erwtensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Cranachan om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Waremme voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Stamppot boerenkool
 • Verse worst in jus
 • Nasi babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grand-Axhe aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk type opwarmmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u gelijk opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de tablet. Het eten wordt doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree en Chili con carne, gehakt, rijst. Handig, want zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Middels een speciale menukaart kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Grand-Axhe. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit