Maaltijdservice Aineffe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aineffe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Aineffe? Met behulp van maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,20 per gerecht. Smullen van Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten of Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Aineffe beschikt u over heerlijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteFaimes
ReactieVlees, vis, en vega
Postcode4317
Gemiddelde prijs€5,02
Maaltijd-topperBami, quorn, satésaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Aineffe

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Aineffe. Denk aan veel gekozen bezorgers als Vlotter en Intermarché. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich tal van instanties en speciale eetpunten. Iedere service heeft zo een “eigen” assortiment en bestelvoorwaarden. Door middel van onze tool kan u daarom de bezorgers snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Aineffe? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Hierna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aineffe. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere services hebben ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee bestelt men moeiteloos belangrijke boodschappen als toiletpapier of roomboter. In de regel kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Aineffe vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Aineffe? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele mogelijkheden die rijmen met uw eisen en diëten/allergieën. Denk maar aan Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel of Dieet Gentse Waterzooi? Via onze vergelijker ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Faimes. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aineffe voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door elementen als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is er al voor €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen kan je kopen vanaf €3,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer kan je kopen vanaf €6,15.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Groentesoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Krentjebrij als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Faimes voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Faimes
 • Centrale postcode: 4317

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Rundersaucijs in jus
 • Schnitzel pepersaus
 • Varkensfilet in jus
 • Spagheti carbonara
 • Flensjes met fruit

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aineffe bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende services geven een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat door te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De menu’s worden vaak bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 30 menu’s. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service treft men een speciaal dagmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Babi pangang, rijstfantasie of Ajam pangang, nasi goreng. Zo kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen en ook vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Aineffe. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit