Maaltijdservice Faimes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Faimes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Faimes? Aan de hand van onze tool achterhaalt u gemakkelijk alle bedrijven in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,55 p.p. Genieten van Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree of Rundstong Madeirasaus Puree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Faimes krijgt u heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteFaimes
BeoordelingGeen abonnement
Postcode4317
Gemiddelde prijs€5,31
Meest gekozen maaltijdGebakken aardappels

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Faimes

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Faimes. Bijvoorbeeld veel gekozen bezorgers als Smartmat of 15Gram. Ook in deze plaats zelf zien we prima instellingen en speciale eetpunten. Elke leverancier heeft weer een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze tool kunt u dus de bezorgdiensten eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval voorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Faimes? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Faimes. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse firma’s bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop men probleemloos verse of handige boodschappen als gebraden gehakt of abrikozenjam. Gewoonlijk kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Faimes vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Faimes? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze maaltijdservices die matchen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Wat dacht u van Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Onderstaand vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Faimes. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Faimes voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als de organisatie, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is er al voor €4,9.
 • Een warme dagschotel als Tomatensoep Met Balletjes wordt al bezorgd vanaf €6,45.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Schaaldierensoep, een gezonde salade en een toetje als Panna cotta om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Faimes voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Faimes
 • Centrale postcode: 4317

Populaire bereide maaltijden

 • Erwtensoep met rookworst
 • Gemengde groenteschotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Verse komkommersalade
 • Venkelsoep met dille

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Faimes bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor maaltijdservice klopt met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en selecteer er een. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijdservices hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u wekelijks opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden niet zelden thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Bami goreng met rundvlees of Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng. Zodoende zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een goede balans en energie. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Faimes. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente