Maaltijdservice Les Waleffes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Les Waleffes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Les Waleffes? Aan de hand van deze pagina vindt u moeiteloos alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €3,50 per persoon. Ouderwets genieten van Gekookte aardappels en Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Les Waleffes geniet u van de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteFaimes
ReactieGeen abonnement nodig
Postcode4317
Gemiddelde menuprijs€5,05
Vaak bestelde maaltijdGepaneerde kipstukjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Les Waleffes

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Les Waleffes. U kunt denken aan populaire firma’s als Delhaize en Viangro. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor tal van instanties en speciale eetpunten. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een heel eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van maaltijdbutler.be kan u de firma’s probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Les Waleffes? Er is een oplossing! Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Les Waleffes. Een redding voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s beschikken over een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo koop men eenvoudig nuttige boodschappen zoals stroopwafels of kruidenkaas. Normaal zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Les Waleffes vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Les Waleffes? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden? Of zoekt u een service gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn diverse thuismaaltijden die voldoen aan uw eisen en diëten/allergieën. U kunt denken aan Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Op deze pagina achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Faimes. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Les Waleffes voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel is beschikbaar vanaf €5,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kunt u al bestellen vanaf €4,95.
 • Een warme daghap voor senioren als Alaska-koolvis in mosterdsaus is er al vanaf €6,3.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bamisoep, extra groenten en een dessert als Chocolademousse achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Faimes voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Stoofpotje rundvlees
 • Gestoofde spitskool
 • Andijvie a la creme
 • Kip korma, rijstmix
 • Hutspot, rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Les Waleffes aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welk type thuismaaltijd aansluit op uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let met name op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers hanteren een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden veelal bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie of Gepaneerde visfilet, botersaus, botergroenten, gek. krieltjes. Hierdoor kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is essentieel. Veel senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan glutenvrij, gemalen, lactosevrij, natriumarm of wellicht eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Les Waleffes. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit