Maaltijdservice Hollange

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hollange voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Hollange? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be ontdekt u gemakkelijk alle bezorgers in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,40 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Pannenkoekenschotel of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Hollange hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteFauvillers
RecensieRuime keuze
Postcode6637
Gemiddelde kosten€6,24
Vaak bestelde maaltijdUiensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hollange

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Hollange. Neem interessante services als Smartmat of 0. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij allerlei leveranciers en speciale eetpunten. Elk bedrijf biedt een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hollange? Er is een oplossing! Best veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Later wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hollange. Een redding voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse bezorgers bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop u snel broodnodige boodschappen als leverworst en gekookte achterham. In algemene zin kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Hollange vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Hollange? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn flink wat opwarmmaaltijden die voldoen aan uw situatie en menu voorkeuren. Denk maar aan Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten en Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Fauvillers. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hollange voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie kan je kopen vanaf €5,1.
 • Een daghap aan huis als Aardappelrösti kunt u al laten bezorgen vanaf €5,95.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Gamjatang, extra groenten en iets lichts zoals Berlinerbol als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Fauvillers voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Boerenkool, rundergehakt
 • Tomatensoep met prei vg
 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundergehaktbal in jus
 • Wokgroenten teriyaki

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hollange aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste services geven een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden doorgaans bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe treft men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Op die manier krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het betreft natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij of koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Hollange. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit