Maaltijdservice Stambruges

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stambruges voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Stambruges? Door middel van onze tool vergelijkt u moeiteloos alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,85 per persoon. Flink uitpakken met Rundvlees in tijmsaus of Klapstuk met hutspot? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Stambruges smult u weer van gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBeloeil
ReactieInteressant proefpakket
Postcode7973
Prijs per maaltijd€6,19
Vaak gekozen maaltijdPaëlla

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Stambruges

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Stambruges. We hebben het over populaire bedrijven als Ekomenu of Meal-Story. Maar ook lokaal zijn er allerlei instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij hanteert zijn eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgdiensten rustig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Stambruges? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Later worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stambruges. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers bieden ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt u direct verse of handige boodschappen als rijstepap en huzarensalade. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Stambruges vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Stambruges? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene mogelijkheden die voldoen aan uw eisen en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Boereworst Met Wortelstamppot of Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel? Op maaltijdbutler.be bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Beloeil. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenproeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stambruges voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Kervelsoep is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Speklapjes met jus en preistamppot is beschikbaar vanaf €5,85.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Roomsoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Vla na. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Beloeil voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Ertwensoep met rookworst
 • Gehaktballen in uienjus
 • Zalmfilet in botersaus
 • Witlofschotel met ham
 • Kipfilet in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Stambruges bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welk type bezorgmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende leveranciers werken met een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden altijd bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 25 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle services werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Babi pangang met witte rijst en groenten of Dieet Kippenbout Perziken Puree. Zodoende zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men deze ook zelf besteld heeft. Via een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of misschien eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Stambruges. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit