Maaltijdservice Wardin

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wardin voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Wardin? Geholpen door deze website doorzoekt u moeiteloos alle firma’s in de buurt! Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €5,50 per gerecht. Genieten van Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen of Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Wardin ontvangt u ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBastogne
ReactieKlantvriendelijke organisatie
Postcode6600
Maaltijd prijs€6,23
Vaak bestelde maaltijdBiogarde

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Wardin

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Wardin. Bijvoorbeeld belangrijke organisaties als HelloFresh en Ekomenu. Ook in de gemeente zelf zien we interessante instanties en verswinkels. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van onze tool kan u daarom de firma’s gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Wardin? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wardin. Ideaal voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaal op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse services hebben ook een speciale boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop men snel de supermarktartikelen als vegan gehakt of leverworst. Vaak gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Wardin vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Wardin? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden veel verschillende menu’s die overeenstemmen met uw wensen voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Aan de hand van deze website vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Bastogne. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wardin voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met elementen als de organisatie, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie kunt u al bestellen vanaf €3,9.
 • Een daghap aan huis als Varkenslapjes in jus is beschikbaar vanaf €5,55.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Witte tomatensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Karnemelkse bloempap na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Bastogne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Broccoli rollade schotel
 • Asperge beenham schotel
 • Kick Through Spaghetti
 • Kruudmoes met gortepap
 • Verse rauwkostsalade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wardin regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor maaltijdservice klopt met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het soort gerechten, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste leveranciers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u gemakkelijkopnieuw bestellen. Doorgaans doet u dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De menu’s worden vaak geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus en Speklapjes met jus en preistamppot. Zo krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Wardin. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit