Maaltijdservice Noville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Noville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Noville? Met behulp van onze tool ontdekt u snel en simpel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,80 per keer. Aanschuiven voor Gehaktballetjes in satésaus en Bami goreng met kipsaté? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Noville krijgt u de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBastogne
ReactieGemakkelijk bestellen
Postcode6600
Prijs per gerecht€6,21
Maaltijd-topperMacaroni

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Noville

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Noville. Denk aan populaire bezorgers als Ekomenu en/of Home Cuisine. Maar ook lokaal ontwikkelen zich uitstekende aanbieders en zorginstellingen. Iedere leverancier onderscheidt zich door z’n eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de services probleemloos naast elkaar zetten. Uitkomen bij een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Noville? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Noville. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor haalt men zonder moeite de supermarktartikelen als rijstepap en vegan gehakt. Doorgaans kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Noville vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Noville? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende mogelijkheden die kloppen met uw eisen en mogelijke diëten. Wat dacht u van Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus? Verderop vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Bastogne. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Noville voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt is afhankelijk van elementen als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundstong Tomatensaus Puree bestelt u vanaf €6,1.
 • Vriesverse maaltijd als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel is beschikbaar vanaf €5,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Harira, iets te drinken en iets fris zoals Karnemelkse bloempap om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Bastogne voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Kibbeling met kruidendip
 • Bami goreng met kipsaté
 • Gestoofde lamsschouder
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Varkensvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Noville regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk type maaltijdservice rijmt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders werken met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden voor senioren worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met ongeveer 20 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Kabeljauw in kruidensaus en Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool. Zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Via de menulijsten kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Noville. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit