Maaltijdservice Tintange

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tintange voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Tintange? D.m.v. maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,55 per keer. Flink uitpakken met Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen of Nasi goreng, quorn, satésaus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Tintange ontvangt u uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteFauvillers
BeoordelingVerse ingrediënten
Postcode6637
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,25
Vaak bestelde maaltijdKiptajine

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Tintange

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Tintange. U kunt denken aan belangrijke leveranciers als Colruyt of 15Gram. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich interessante aanbieders en speciale eetpunten. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bedrijven gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Tintange? Geen probleem! Steeds meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tintange. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u probleemloos praktische of verse producten als halfvolle kwark of volle melk. Meestal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Tintange vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Tintange? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal type aanbieders die kloppen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Verderop ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Fauvillers. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tintange voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd is afhankelijk van o.a. de leverancier, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree wordt al bezorgd vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is verkrijgbaar vanaf €4,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Daging rendang. Atjar tjampoer. Bami goreng kunt u al laten bezorgen vanaf €7,35.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Roomsoep, een extra salade en een toetje als Vla na. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Fauvillers voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot, omelet
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Heldere vermicellisoep
 • Varkens-groenteschotel
 • Kipfilet mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tintange regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en maak een keuze. Kijk goed na het assortiment, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de leveranciers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden standaard bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Vegetarische ragout met paddenstoelen, witte rijst, doperwten en Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel. Hiermee kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Tintange. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit