Maaltijdservice Filot

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Filot voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Filot? Via deze pagina vindt u gemakkelijk alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,15 p.p. Genieten van Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden of Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Filot profiteert u van vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuik
GemeenteHamoir
ErvaringOndersteuning via telefoon
Postcode4181
Prijs per maaltijd€6,52
Meest gekozen maaltijdBabi ketjap, bami

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Filot

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Filot. Bijvoorbeeld belangrijke bedrijven als Delhaize en/of 0. Ook binnen de gemeente bestaan er verscheidene partijen en speciale eetpunten. Iedere aanbieder levert zijn eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze vergelijker kan u daardoor de firma’s probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren als onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Filot? Er is een oplossing! Steeds meer traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Filot. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel bedrijven beschikken over een extra boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt u moeiteloos praktische of verse producten als desem bol spelt of melk. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Filot vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Filot? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden die rijmen met uw gesteldheid en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Op deze pagina vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Hamoir. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Filot voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is beschikbaar vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje kunt u al bestellen vanaf €3,9.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen bestelt u vanaf €5,8.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Kerriesoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Baba au rhum als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hamoir voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Hamoir
 • Hoofdpostcode: 4181

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Bami babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Bami babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Chili con carne

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Filot bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk soort ouderenmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Check vooral het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt veelal thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 25 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer services voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm of juist vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Filot. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit