Maaltijdservice Comblain-La-Tour

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Comblain-La-Tour voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Comblain-La-Tour? Met behulp van maaltijdbutler.be bekijkt u snel en simpel alle bezorgers die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,45 per keer. Ouderwets genieten van Snijbonen met een kipfilet of Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Comblain-La-Tour geniet u van vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteHamoir
ErvaringTelefonische klantenservice
Postcode4180
Maaltijd prijs€6,51
Populaire maaltijdLasagna bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Comblain-La-Tour

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Comblain-La-Tour. Neem landelijke bedrijven als Traiteur Goossens en Viangro. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke partij biedt een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via maaltijdbutler.be kan u de aanbieders eenvoudig op een rijtje zetten. De keuze maken voor een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met specifieke wensen zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Comblain-La-Tour? Er is een oplossing! Veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Daardoor blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Comblain-La-Tour. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste organisaties voorzien in een praktische boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt u direct praktische of verse producten als halfvolle melk en cervelaat. In de regel kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Comblain-La-Tour vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Comblain-La-Tour? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden meerdere bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en mogelijke allergieën. Wat te denken van Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Op deze pagina achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Hamoir. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Comblain-La-Tour voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd hangt af van aspecten als de leverancier, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne vindt u vaak al vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Tomatensoep Met Balletjes kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Spitskoolschotel en aardappelpuree is er al vanaf €5,7.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Uiensoep, iets te drinken en een dessert als Crêpe suzette om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Hamoir voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Hamoir
 • Hoofdpostcode: 4180

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Nasi babi pangang
 • Braadworst in jus
 • Nasi babi ketjap
 • Kipfilet in saus
 • Hutspot, hachee

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Comblain-La-Tour aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor soort bezorgmaaltijd matcht met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en geef de voorkeur door. Let goed op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden vaak bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kippenbout Met Appelmoes En Puree en Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.. Zodoende krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u deze besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij en ook koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Comblain-La-Tour. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit