Maaltijdservice Ferrières

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ferrières voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Ferrières? D.m.v. onze vergelijker ontdekt u overzichtelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,45. Ouderwets genieten van Kip, worteltjes, aardappelpuree of Vegetarische balletjes met vegetarische jus, gekookte aardappelen, rode kool met appel? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Ferrières ontvangt u de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteFerrières
ReactieInteressant proefpakket
Postcode4190
Gemiddelde kosten€5,21
Populaire maaltijdVerse worst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Ferrières

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Ferrières. Bijvoorbeeld veel gekozen firma’s als Dienstenthuis.be of 0. Ook binnen de gemeente ontstaan er verscheidene organisaties en wijkrestaurants. Elk bedrijf onderscheidt zich door een “eigen” aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van onze tool kunt u dus de organisaties snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Ferrières? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ferrières. Vaak toegepast door bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt u zonder moeite de supermarktartikelen als hagelslag en ontbijtspek. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ferrières vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Ferrières? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit relatief veel thuismaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en eetpatroon. U kunt denken aan Witte Pens Met Rodekool En Puree of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Verderop treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Ferrières. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ferrières voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. kunt u al bestellen vanaf €6,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree bestelt u vanaf €3,85.
 • Een warme dagschotel als Bami goreng is beschikbaar vanaf €6,25.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Samgyetang, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Haagse bluf als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Ferrières voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Asperge beenham schotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ferrières bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Controleer goed de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende verstrekkers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De (warme) maaltijden wordt in algemene zin bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer services komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Spaghetti. Op die manier kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd stimuleert een goede balans en energie. Een verse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ferrières. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente