Maaltijdservice Ivoz-Ramet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ivoz-Ramet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ivoz-Ramet? Aan de hand van deze pagina ontdekt u supersnel alle aanbieders in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,05. Genieten van Eendenvlees in zoetzure saus en Chili con carne. Rijst-groenteschotel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Ivoz-Ramet geniet u van vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteFlémalle
ReactieSluit aan op dieetwensen
Postcode4400
Maaltijd prijs€5,35
Vaak gekozen maaltijdTomatensoep met balletjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Ivoz-Ramet

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Ivoz-Ramet. Neem bijv. landelijke bezorgers als Smartmat of Carrefour. Maar ook lokaal zien we verscheidene organisaties en verswinkels. Elke leverancier levert zijn eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bedrijven eenvoudig op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Ivoz-Ramet? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ivoz-Ramet. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel organisaties faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier krijgt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals theekoekjes of jong belegen kaas. Doorgaans gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Ivoz-Ramet vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Ivoz-Ramet? Of houdt u juist van de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop type aanbieders die rijmen met uw situatie voedingspatroon. Denk maar aan Gentse Waterzooi of Spaghetti Bolognese Kaas? Verderop vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Flémalle. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ivoz-Ramet voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van o.a. de leverancier, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei vindt u vaak al vanaf €5.
 • Een daghap aan huis als Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen bestelt u vanaf €6,75.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Uiensoep, een gezonde salade en een toetje als Tiramisu mousse om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Flémalle voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Visburger met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Klapstuk met hutspot
 • Varkenslapjes in jus
 • Raapstelen stamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ivoz-Ramet bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast wat voor type bezorgmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en kies er een. Check vooral het type maaltijden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote leveranciers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dan kan men elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle services gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Biogarde en Tomatensoep. Zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw energie en levenslust. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ivoz-Ramet. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit