Maaltijdservice Wagnelée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wagnelée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Wagnelée? Via onze vergelijker ontdekt u eenvoudig alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €5,30 per maal. Smullen van Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen of Risotto, roomsaus boschampignons, kip? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Wagnelée beschikt u over de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFleurus
ReactieEen verademing
Postcode6223
Gemiddelde kosten€6,67
Populaire maaltijdRunderlapje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wagnelée

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Wagnelée. We hebben het over landelijke bezorgers als Marley Spoon en Smartmat. Echter, ook heel lokaal bestaan er verschillende instellingen en speciale eetpunten. Ieder bedrijf heeft weer een “eigen” productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kan u daarom de organisaties snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Wagnelée? Dat is niet erg! Opvallend veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wagnelée. Ideaal voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval koop men probleemloos belangrijke boodschappen als volle melk of sinaasappels. Doorgaans gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Wagnelée vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Wagnelée? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een service gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende opties die passen bij uw uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Kipgyros Rijst? Hieronder treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Fleurus. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wagnelée voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van factoren als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,45.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel bestelt u vanaf €5,5.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Witlofsoep, een stukje fruit en iets fris zoals Pannenkoekjes achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Fleurus voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Stamppot spitskool met kaas
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Spaghetti Bolognese, kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wagnelée bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk type ouderenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en kies er een. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden worden vaak bezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsAspergesoep of Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten. Op die manier kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om gemalen, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij of juist vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Wagnelée. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit