Maaltijdservice Heppignies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heppignies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Heppignies? Aan de hand van onze tool treft u snel en simpel alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,10 p.p. Flink uitpakken met Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Nasi goreng, quorn, satésaus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Heppignies geniet u van heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFleurus
BeoordelingPerfecte oplossing
Postcode6220
Gemiddelde prijs€6,62
Vaak bestelde maaltijdKip-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Heppignies

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Heppignies. U kunt denken aan landelijke leveranciers als 15Gram of Meal-Story. Maar ook lokaal bestaan er tal van partijen en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf levert z’n eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze pagina kan u de aanbieders gemakkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Heppignies? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heppignies. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Meestal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt u eenvoudig praktische of verse producten als broodbeleg of koffie. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Heppignies vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Heppignies? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze maaltijdservices die aansluiten bij uw wensen en voedingsadvies. Neem nu Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Boereworst Met Wortelstamppot? Hieronder treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de streek Fleurus. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heppignies voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie bestelt u vanaf €3,7.
 • De daghap voor ouderen als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen is er al vanaf €7,25.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Schaaldierensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Sorbet als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Fleurus voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Schnitzel champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heppignies regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welk type thuismaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en maak een keuze. Kijk goed na het aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede services.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u supersnel nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De thuismaaltijden worden niet zelden geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Nasi babi ketjap of Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen. Daardoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Via de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding helpt mee aan een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Heppignies. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit