Maaltijdservice Wangenies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wangenies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wangenies? Met behulp van deze pagina doorzoekt u moeiteloos alle bedrijven die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een vriesverse gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,05. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Bami goreng of Gemengde groenteschotel? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Wangenies hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFleurus
RecensieHoef niet meer te koken
Postcode6220
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,64
Vaak bestelde maaltijdBraadworst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Wangenies

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Wangenies. U kunt denken aan erkende firma’s als HelloFresh en/of Home Cuisine. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verscheidene partijen en sociale voorzieningen. Elke optie onderscheidt zich door een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. deze website kan u daarom de services gemakkelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Wangenies? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wangenies. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop u snel praktische of verse producten als koffiecreamer of geitenkaas. Doorgaans kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Wangenies vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Wangenies? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele leveranciers die kloppen met uw omstandigheden en eetpatroon. U kunt denken aan Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Hieronder treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Fleurus. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wangenies voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door factoren als de organisatie, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree is er al vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten kunt u al bestellen vanaf €4,15.
 • Een daghap aan huis als Koninginnesoep met kip is er al vanaf €5,75.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Ossenstaartsoep, een stukje fruit en een toetje als Dame blanche mousse om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Fleurus voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Poffertjes met poedersuiker
 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Heldere boerengroentesoep
 • Tomatensoep met balletjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wangenies aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en kies er een. Let goed op het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote dienstverleners hanteren een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit telefonisch, via een menulijst, of via de website. De gerechten worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Jonge kabeljauw in roomsaus of Vegetarische kaasburger met Vegetarische jus, gebakken wedges, bloemkool a la crème. Zodoende kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Wangenies. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit