Maaltijdservice Lambusart

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lambusart voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Lambusart? Via deze website vergelijkt u supersnel alle aanbieders in de buurt! Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,20 per maal. Genieten van Zomerzuurkool met casselerrib en ananas of Runderlever in saus? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Lambusart ontvangt u complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFleurus
RecensieGeen gedoe meer
Postcode6220
Maaltijd prijs€6,63
Maaltijd-topperVistriologie in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Lambusart

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Lambusart. Bijvoorbeeld populaire firma’s als Ekomenu en Meal-Story. Ook in deze plaats zelf bestaan er verscheidene partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke partij wordt gekenmerkt door z’n eigen assortiment en voorwaarden. D.m.v. deze pagina kunt u de bezorgers gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Lambusart? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lambusart. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste services hanteren ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zo krijgt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals gekookte achterham of koeken. Gewoonlijk gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Lambusart vergelijken

Zoekt u een heerlijke diepvriesmaaltijd in Lambusart? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere seniorenmaaltijden die passen bij uw uw situatie en eetpatroon. U kunt denken aan Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Fleurus. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lambusart voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al laten bezorgen vanaf €4,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Champignonroomsoep kan je kopen vanaf €4,95.
 • Een warme dagschotel als Bami goreng speciaal, kip in satésaus is beschikbaar vanaf €6,25.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Uiensoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Advokaat ijs na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Fleurus voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Spaghettischotel bolognese
 • Runderhachee met rode kool
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Appelcompote met vanille

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lambusart aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk type ouderenmaaltijd klopt met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire verstrekkers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men direct nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of via de website. De menu’s worden altijd geleverd door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Varkensfilet in jus of Zalm in roomsaus. Op die manier zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is essentieel. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Lambusart. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit