Maaltijdservice Wanfercée-Baulet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wanfercée-Baulet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Wanfercée-Baulet? Geholpen door deze pagina achterhaalt u gemakkelijk alle services in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,55 per keer. Ouderwets genieten van Drumsticks met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen en Kalkoenmedaillons met kerriesaus. Mexicomix. Gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Wanfercée-Baulet krijgt u smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFleurus
ErvaringBespaart me veel tijd
Postcode6224
Maaltijd prijs€6,68
Geliefde maaltijdAlaska-koolvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wanfercée-Baulet

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Wanfercée-Baulet. Denk aan interessante partijen als Dienstenthuis.be en/of Colruyt. Maar ook lokaal bestaan er verscheidene initiatieven en restaurants. Ieder bedrijf heeft weer een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de leveranciers gemakkelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Wanfercée-Baulet? Dat is niet erg! Erg veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wanfercée-Baulet. Een goede vervanger voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse bezorgers voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt u direct de boodschappen zoals toetjes of gekookte achterham. Dikwijls kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Wanfercée-Baulet vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Wanfercée-Baulet? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze opties die in lijn zijn met uw omstandigheden en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Onderstaand ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Fleurus. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wanfercée-Baulet voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt af van factoren als de leverancier, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees is er al voor €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree kunt u al bestellen vanaf €3,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Pasta/tonijnschotel is beschikbaar vanaf €5,8.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Hot pot, een lekker bijgerecht en een dessert als Fruit als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Fleurus voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kippenbout à la bonne femme
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stukjes rundvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wanfercée-Baulet aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor thuismaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en kies een geschikte. Let met name op de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans doet u dit door even te bellen, via een menulijst, of met de computer. Uw bestelling wordt gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 25 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsStukjes rundvlees in saus en Macaronischotel. Op die manier krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Diverse senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en ook vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Wanfercée-Baulet. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit