Maaltijdservice Flavion

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Flavion voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Flavion? Via deze website ontdekt u moeiteloos alle services in uw regio! Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,05 per keer. Aanschuiven voor Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel en Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Flavion profiteert u van smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteFlorennes
ReactieAltijd verse ingrediënten
Postcode5620
Gemiddelde kosten€5,64
Nummer 1-maaltijdRundvlees in tijmsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Flavion

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Flavion. Neem bijv. landelijke bedrijven als HelloFresh of Delhaize. Maar ook in de buurt zijn er prima instanties en zorginstellingen. Iedere aanbieder levert een “eigen” aanbod en bestelvoorwaarden. Middels deze pagina kunt u de leveranciers op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Flavion? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat cateraars en traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Flavion. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel bezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval krijgt u probleemloos broodnodige boodschappen als sinaasappelsap of snijworst. Niet zelden gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Flavion vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Flavion? Of houdt u juist van de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een hoop opwarmmaaltijden die rijmen met uw voorkeuren en eetpatroon. Denk maar aan Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree of Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Op maaltijdbutler.be bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Florennes. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Flavion voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree bestelt u vanaf €5,4.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen bestelt u vanaf €4,35.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree bestelt u vanaf €6,35.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Bamisoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Panna cotta om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Florennes voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Vissticks met groenten
 • Vier-groentenstamppot
 • Donkey Kicks Chicken
 • Rundersaucijs in jus
 • Varkensfilet in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Flavion regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welk type maaltijdservice klopt met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Let met name op het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers hebben een voordelig proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls kan dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden doorgaans aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 80+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst of Pompoensoep. Daardoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten is cruciaal voor een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, gemalen, zoutarm en ook eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Flavion. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit