Maaltijdservice Vodecée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vodecée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Vodecée? Dankzij maaltijdbutler.be ontdekt u snel en simpel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,05. Ouderwets genieten van Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes of Varkensvlees in satésaus met nasi goreng? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Vodecée ontvangt u complete maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeentePhilippeville
ReactieMet aandacht bereid
Postcode5600
Maaltijd prijs€5,62
Vaak gekozen maaltijdRundergoulash

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Vodecée

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Vodecée. Denk aan grote bezorgers als Vlotter of Delimeal. Maar ook lokaal kunt u terecht bij tal van leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere leverancier levert zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. onze tool kunt u derhalve de bezorgdiensten gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Vodecée? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vodecée. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse services hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals filterzakjes en handzeep. Dikwijls gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Vodecée vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Vodecée? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn talloze menu’s die rijmen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal en Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree? Hieronder achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Philippeville. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vodecée voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als het bedrijf, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is verkrijgbaar vanaf €5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kaasburger Met Spinazie En Puree vindt u vaak al vanaf €4,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7,15.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Waterkerssoep, een extra salade en iets lichts zoals Crème brûlée als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Philippeville voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Rundergehaktbal in jus
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Wokgroenten teriyaki
 • Klapstuk met hutspot
 • Spaghetti bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vodecée regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en geef de voorkeur door. Check vooral het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste aanbieders hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of online. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met om en nabij de 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème en Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool. Zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment elke week. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, gemalen, natriumarm en ook koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Vodecée. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit