Maaltijdservice Villers-Le-Gambon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villers-Le-Gambon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Villers-Le-Gambon? Door middel van onze tool vergelijkt u eenvoudig alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,85 per maaltijd. Aanschuiven voor Visstukjes in kruidensaus of Linzensoep met bleekselderij? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Villers-Le-Gambon krijgt u smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeentePhilippeville
ReactieVers uit de keuken
Postcode5600
Gemiddelde prijs€5,61
Populaire maaltijdVarkenslapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Villers-Le-Gambon

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Villers-Le-Gambon. Neem interessante bedrijven als Traiteur Goossens of Wink. Ook binnen de gemeente bestaan er allerlei instellingen en restaurants. Iedere organisatie onderscheidt zich door zijn eigen keuken en bestelvoorwaarden. Via www.maaltijdbutler.be kunt u dus de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Villers-Le-Gambon? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villers-Le-Gambon. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste services voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. In dat geval koop men gelijk praktische of verse producten als koffieroomcups en magere kwark. In de regel zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Villers-Le-Gambon vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Villers-Le-Gambon? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele maaltijdservices die matchen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Wat dacht u van Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Via onze vergelijker treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Philippeville. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villers-Le-Gambon voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door factoren als de organisatie, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is er al voor €6,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kip Op Grootmoeders Wijze wordt al bezorgd vanaf €4,15.
 • Een warme dagschotel als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal bestelt u vanaf €6,05.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Venkelsoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Dame blanche mousse om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Philippeville voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundvlees in tijmsaus
 • Verse rauwkostsalade
 • Aspergesoep met zalm
 • Stamppot boerenkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villers-Le-Gambon regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor type ouderenmaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire leveranciers en kies er een. Let goed op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende aanbieders stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele services.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Meestal doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De menu’s worden steeds vaker bezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten of Bami, quorn, satésaus. Zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden vaak door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Villers-Le-Gambon. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit