Maaltijdservice Villers-En-Fagne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Villers-En-Fagne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Villers-En-Fagne? Geholpen door deze pagina treft u supersnel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,70. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip tikka masala, kruidenrijst met doperwten en Hachee met rodekool en witte rijst? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Villers-En-Fagne profiteert u van gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeentePhilippeville
ReactieAltijd bereikbaar
Postcode5600
Gemiddelde kosten€5,6
Populaire maaltijdReepjes varkensvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Villers-En-Fagne

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Villers-En-Fagne. We hebben het over populaire leveranciers als Meal-Story en/of Prego. Ook in deze plaats zelf bestaan er verscheidene initiatieven en zorginstellingen. Iedere partij levert een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Villers-En-Fagne? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Villers-En-Fagne. Een redding voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geregeld via een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bedrijven faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor krijgt men snel praktische of verse producten als handzeep of melk. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Villers-En-Fagne vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Villers-En-Fagne? Of houdt u juist van de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit meerdere opwarmmaaltijden die rijmen met uw situatie en menu voorkeuren. Wat te denken van Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Philippeville. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Villers-En-Fagne voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt samengesteld door elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is er al voor €4,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Boerengehaktschotel bestelt u vanaf €7,05.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Misosoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Irish Coffee mousse om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Philippeville voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Verse komkommersalade
 • Varkenssaucijs in jus
 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Gegrilde kippenpoot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Villers-En-Fagne aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welk soort opwarmmaaltijd klopt met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote maaltijdservices stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met circa 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen en Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree. Hierdoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke week. Vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of misschien koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Villers-En-Fagne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit