Maaltijdservice Frasnes-Lez-Buissenal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Frasnes-Lez-Buissenal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Frasnes-Lez-Buissenal? Via www.maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle services in uw regio! Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €4,15 per persoon. Aanschuiven voor Varkensgehaktballetjes met kerriesaus, Balkanmix en witte rijst en Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Frasnes-Lez-Buissenal smult u weer van gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrasnes-Lez-Anvaing
Reactie100% vers bereid
Postcode7911
Prijs per maaltijd€5,94
Nummer 1-maaltijdVegetarisch filetlapje in stroganoffsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Frasnes-Lez-Buissenal

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Frasnes-Lez-Buissenal. We hebben het over veel gekozen bedrijven als Colruyt en Carrefour. Maar ook op regionaal niveau zijn er prima partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke partij hanteert een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Via www.maaltijdbutler.be kan u daarom de aanbieders eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Frasnes-Lez-Buissenal? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Frasnes-Lez-Buissenal. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste leveranciers hebben ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt u snel broodnodige boodschappen als kaas extra belegen blaarkop en filet americain. Veelal gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Frasnes-Lez-Buissenal vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Frasnes-Lez-Buissenal? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit flink wat opwarmmaaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en voedingsadvies. Wat te denken van Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Champignonroomsoep? Hieronder vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Frasnes-Lez-Buissenal voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt hangt af van o.a. de aanbieder, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is er al voor €5,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is verkrijgbaar vanaf €3,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Spaghetti Bolognese Kaas kunt u al bestellen vanaf €5,6.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Avocadosoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Fraises Wilhelmine om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Vissticks met groenten
 • Vier-groentenstamppot
 • Donkey Kicks Chicken
 • Rundersaucijs in jus
 • Varkensfilet in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Frasnes-Lez-Buissenal bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welke vorm van een maaltijdservice matcht met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De thuismaaltijden worden niet zelden aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 15 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal en Jonge kabeljauw in roomsaus. Hiermee kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u deze besteld heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij of wellicht vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Frasnes-Lez-Buissenal. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit