Maaltijdservice Cordes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cordes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Cordes? D.m.v. maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle organisaties in de buurt! Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,60 per persoon. Aanschuiven voor Champignon omelet of Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Cordes geniet u van heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrasnes-Lez-Anvaing
RecensieThuis uit eten!
Postcode7910
Prijs per maaltijd€5,89
Meest gekozen maaltijdKipmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Cordes

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Cordes. Bijvoorbeeld belangrijke leveranciers als Dienstenthuis.be of 0. Maar ook in de buurt zijn er tal van initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere leverancier heeft zo een eigen productaanbod en voorwaarden. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u de bezorgers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Cordes? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cordes. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt u snel de supermarktartikelen als koffiepads en afwasmiddel. Doorgaans gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Cordes vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Cordes? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel menu’s die rijmen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Op deze pagina treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Frasnes-Lez-Anvaing. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cordes voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd hangt af van aspecten als de organisatie, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Hamburger Witloof Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree is er al voor €4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng kan je kopen vanaf €7,25.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Broccolisoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Custard om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan hulp aanvragen bij de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Gepaneerde kipstukjes
 • Bami, quorn, satésaus
 • Varkensvlees in saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Runderlever in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cordes bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor type ouderenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en kies er een. Controleer goed het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijdservices verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. De menu’s worden niet zelden aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Kipgyros Rijst en Pastaschotel: kip met broccoli. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw energie en levenslust. De warme schotel is essentieel. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen of misschien veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Cordes. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit