Maaltijdservice Ellignies-Lez-Frasnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ellignies-Lez-Frasnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ellignies-Lez-Frasnes? D.m.v. www.maaltijdbutler.be ontdekt u snel en simpel alle bedrijven in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,35. Aan tafel voor Gebonden mosterdsoep en Slavink in jus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Ellignies-Lez-Frasnes profiteert u van ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrasnes-Lez-Anvaing
RecensieVraag om voedingsadvies
Postcode7910
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,9
Maaltijd-topperZalm in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Ellignies-Lez-Frasnes

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Ellignies-Lez-Frasnes. We hebben het over veel gekozen organisaties als Meal-Story en/of 0. Maar ook lokaal zijn er uitstekende organisaties en wijkrestaurants. Elke aanbieder heeft zo een heel eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de services op uw gemak met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ellignies-Lez-Frasnes? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Later wordt het eten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ellignies-Lez-Frasnes. Een uitkomst voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak gedaan door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s bieden ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee haalt u moeiteloos de supermarktartikelen als cervelaat en slagroom. Vaak kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Ellignies-Lez-Frasnes vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Ellignies-Lez-Frasnes? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit verscheidene thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele dieet. Denk maar aan Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel of Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Onderstaand treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Frasnes-Lez-Anvaing. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ellignies-Lez-Frasnes voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt gevormd door elementen als de leverancier, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree wordt al bezorgd vanaf €5,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip Op Grootmoeders Wijze is er al voor €4,2.
 • De daghap voor ouderen als Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes is er al vanaf €6,15.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Goulashsoep, extra groenten en iets lichts zoals Pap om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Verse komkommersalade
 • Varkenssaucijs in jus
 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Gegrilde kippenpoot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ellignies-Lez-Frasnes aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Check vooral het soort gerechten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote leveranciers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dat telefonisch, via de papieren bestellijst of email / internet. De gerechten worden niet zelden aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Soms is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie en Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten. Daardoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of misschien vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Ellignies-Lez-Frasnes. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit