Maaltijdservice Frasnes-Lez-Anvaing

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Frasnes-Lez-Anvaing voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Frasnes-Lez-Anvaing? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle aanbieders in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,30 per keer. Aanschuiven voor Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes of Spagheti carbonara? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Frasnes-Lez-Anvaing krijgt u voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrasnes-Lez-Anvaing
RecensieVetbeperkt
Postcode7910
Gemiddelde menuprijs€5,69
Vaak gekozen maaltijdMacaronischotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Frasnes-Lez-Anvaing

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Frasnes-Lez-Anvaing. Bijvoorbeeld belangrijke aanbieders als Meal-Story of Spar. Maar ook lokaal zijn er allerlei partijen en wijkrestaurants. Elke partij biedt een “eigen” assortiment en voorwaarden. Via deze pagina kan u daardoor de bedrijven eenvoudig naast elkaar zetten. Het kiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Frasnes-Lez-Anvaing? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Frasnes-Lez-Anvaing. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hanteren ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Zo krijgt men moeiteloos belangrijke boodschappen als salades en karnemelk. Normaliter kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Frasnes-Lez-Anvaing vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Frasnes-Lez-Anvaing? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel soorten maaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid voedingspatroon. Wat te denken van Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Hieronder bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Frasnes-Lez-Anvaing. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Frasnes-Lez-Anvaing voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal is beschikbaar vanaf €5,45.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,15.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Kreeftensoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Banana split om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Linzensoep
 • Paëlla
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Stamppot Boerenkool met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Frasnes-Lez-Anvaing aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welk type seniorenmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire verstrekkers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u elke dag nog een bestelling doen. Vaak doet u dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Meer en meer is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Kervelsoep of Kersenpannenkoek. Daardoor kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw energie en levenslust. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij en ook vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Frasnes-Lez-Anvaing. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente