Maaltijdservice Hacquegnies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hacquegnies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Hacquegnies? Dankzij onze tool treft u eenvoudig alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,60 per keer. Smullen van Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook en Nasi Indisch rundvlees? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Hacquegnies beschikt u over heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrasnes-Lez-Anvaing
RecensieGebalanceerde maaltijden
Postcode7911
Gemiddelde kosten€5,95
Vaak gekozen maaltijdCasselerrib in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Hacquegnies

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Hacquegnies. Denk dan aan grote bedrijven als Dienstenthuis.be of Colruyt. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich prima leveranciers en zorginstellingen. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze tool kan u daarom de leveranciers gemakkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Hacquegnies? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hacquegnies. Perfect voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende bestelt men moeiteloos de boodschappen zoals snoep of scharreleieren. Normaliter kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Hacquegnies vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Hacquegnies? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Op maaltijdbutler.be bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hacquegnies voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met aspecten als de aanbieder, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,85.
 • Vriesverse maaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is er al voor €5,2.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree is beschikbaar vanaf €6,55.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Rundvleessoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Vanille/Kersen mousse na. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Visburger met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Klapstuk met hutspot
 • Varkenslapjes in jus
 • Raapstelen stamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hacquegnies bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welke vorm van een seniorenmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het type maaltijden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste leveranciers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit via telefoon, via een menulijst, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 30 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 80+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Babi ketjap, mihoen goreng en Chili con carne. Hierdoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij of vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Hacquegnies. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit