Maaltijdservice Montroeul-Au-Bois

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Montroeul-Au-Bois voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Montroeul-Au-Bois? Door gebruik te maken van deze website ontdekt u supersnel alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,70 per maaltijd. Genieten van Runderhachee, stamppot hutspot en Wild Crunches? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Montroeul-Au-Bois beschikt u over voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteFrasnes-Lez-Anvaing
ErvaringLekkerste seizoensmaaltijden
Postcode7911
Prijs per gerecht€5,97
Geliefde maaltijdStukjes rundvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Montroeul-Au-Bois

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Montroeul-Au-Bois. Bijvoorbeeld veel gekozen organisaties als Delhaize en Colruyt. Ook binnen de gemeente ontstaan er prima organisaties en zorginstellingen. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u de bezorgdiensten eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Montroeul-Au-Bois? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Montroeul-Au-Bois. Een redding voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal geregeld via een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere organisaties beschikken over een praktische boodschappendienst voor senioren. Daarmee haalt u zonder moeite belangrijke boodschappen als snoeptomaatjes en brood. Meestal gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Montroeul-Au-Bois vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Montroeul-Au-Bois? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop seniorenmaaltijden die voldoen aan uw wensen en eetpatroon. Wat dacht u van Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Hieronder vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Frasnes-Lez-Anvaing. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Montroeul-Au-Bois voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs hangt af van aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is er al vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Champignonroomsoep wordt al bezorgd vanaf €4,65.
 • Een warme daghap voor senioren als Spaghetti met broccoli is er al vanaf €6,8.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Goulashsoep, een extra salade en voor de volledigheid een Hangop om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Frasnes-Lez-Anvaing voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Spaghetti met broccoli
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden tomatensoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Andijvie a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Montroeul-Au-Bois regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welke vorm van een thuismaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare aanbieders en kies er een. Bekijk met name het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele verstrekkers hebben een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vast weekmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsGegrilde paprika en Tagliatelleschotel met kip. Hiermee zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden vaak door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm en ook veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Montroeul-Au-Bois. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit