Maaltijdservice Beuzet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beuzet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Beuzet? Aan de hand van maaltijdbutler.be treft u eenvoudig alle bedrijven die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €3,55 per persoon. Aan tafel voor Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree en Aspergesoep? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Beuzet ontvangt u ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteGembloux
ReactieEenvoudig opzeggen
Postcode5030
Prijs per gerecht€5,15
Vaak gekozen maaltijdGroenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Beuzet

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Beuzet. U kunt denken aan erkende bezorgers als Foodbag of 0. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich prima instanties en zorginstellingen. Iedere partij wordt bestempeld door zijn eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties overzichtelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren als onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Beuzet? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat cateraars en traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beuzet. Vaak toegepast door bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop u moeiteloos belangrijke boodschappen als kaas extra belegen blaarkop en zoetwaren. In de regel zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Beuzet vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Beuzet? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn flink wat soorten maaltijden die matchen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Wat te denken van Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree? Aan de hand van deze website ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Gembloux. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beuzet voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door aspecten als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree is er al vanaf €5,7.
 • Vriesverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €4,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundvlees in jus bestelt u vanaf €6,75.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bloemkoolsoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Tiramisu mousse om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Gembloux voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Couscous, kip, mergueze worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Beuzet regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor categorie maaltijdservice matcht met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende aanbieders bieden een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men supersnel nog een bestelling doen. Dikwijls doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met gemiddeld 20 maaltijden. Bij diepvries kan men kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen of Rode kool met appel. Hiermee zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm of juist vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Beuzet. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit