Maaltijdservice Gelbressée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gelbressée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Gelbressée? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vindt u eenvoudig alle services in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,45 p.p. Flink uitpakken met Penne, champignonragout, broccoli of Vissoep? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Gelbressée hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
RecensieOnline of telefonisch bestellen
Postcode5024
Gemiddelde menuprijs€5,13
Geliefde maaltijdBraadworst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Gelbressée

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Gelbressée. U kunt denken aan interessante leveranciers als Delhaize en/of Foodbag. Ook binnen de gemeente ontstaan er uitstekende initiatieven en wijkrestaurants. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze pagina kunt u de leveranciers rustig op een rijtje zetten. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Gelbressée? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gelbressée. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bedrijven beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt men probleemloos nuttige boodschappen zoals hagelslag of desem bol grof. Dikwijls kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Gelbressée vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Gelbressée? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn veel verschillende soorten maaltijden die overeenstemmen met uw situatie en eetpatroon. Wat te denken van Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Penne Pesto Kip Wokgroenten? Op maaltijdbutler.be vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Namur. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gelbressée voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door o.a. de leverancier, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree bestelt u vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kalkoenbiefstukjes met kippenjus, Parijse worteltjes en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €7,3.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bruinebonensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Banana split om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Namur
 • Postcodegebied: 5024

Top-5 bereide maaltijden

 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Stamppot rode kool met hachee

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gelbressée aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst wat voor soort maaltijdservice klopt met uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het assortiment, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste services hanteren een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De seniorenmaaltijden worden in de regel tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 20 maaltijden. Bij diepvries is er een keus te maken uit 90+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Vegetarische omelet, aardappelpuree, wortelen met doperwten en Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij en ook vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Gelbressée. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit