Maaltijdservice Boninne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boninne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Boninne? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vindt u moeiteloos alle leveranciers in de buurt! Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,15 per gerecht. Flink uitpakken met Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen of Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Boninne ontvangt u de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
ReactieVoordelig uitproberen
Postcode5021
Prijs per gerecht€5,11
Populaire maaltijdKip-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Boninne

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Boninne. We hebben het over landelijke organisaties als Smartmat en Cora. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich interessante partijen en verswinkels. Elke optie heeft weer een heel eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de leveranciers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Boninne? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boninne. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste firma’s hebben ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men gelijk belangrijke boodschappen als kaas extra belegen blaarkop of jonge kaas. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Boninne vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Boninne? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een hoop thuismaaltijden die matchen met uw wensen en eventuele dieet. Neem nu Spaghetti Carbonara of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Via onze vergelijker ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Namur. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boninne voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt heeft te maken met elementen als de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is er al vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kan je kopen vanaf €3,8.
 • Een daghap aan huis als Sukadelapje in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €7,2.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Budae jjigae, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Aardbeien ijs na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Stamppot boerenkool met worst
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Spareribs met patat en salade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Boninne bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor categorie thuismaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en kies er een. Check vooral het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de verstrekkers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. Het eten wordt doorgaans thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Eieromelet in kaassaus of Biogarde. Zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men deze ook zelf besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij en ook vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Boninne. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit