Maaltijdservice Gembloux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gembloux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Gembloux? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u probleemloos alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,45 per persoon. Ouderwets genieten van Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes of Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met peterselie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Gembloux ontvangt u de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteGembloux
ReactieOok voorgerecht en toetje
Postcode5030
Gemiddelde menuprijs€5,96
Geliefde maaltijdSnijbonen met een kipfilet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Gembloux

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Gembloux. Denk aan interessante organisaties als Vlotter of 0. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij verscheidene partijen en speciale eetpunten. Iedere optie wordt bestempeld door een “eigen” manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze website kunt u dus de aanbieders eenvoudig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Gembloux? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gembloux. Ideaal voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers bieden ook een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval bestelt u zonder moeite broodnodige boodschappen als koffie of afbakbroodjes. Normaal gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Gembloux vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Gembloux? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een groot aantal opwarmmaaltijden die rijmen met uw situatie en eetpatroon. Neem nu Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Spaghetti Carbonara? Hieronder achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Gembloux. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gembloux voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is beschikbaar vanaf €4,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Koninginnensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Soesje achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Gembloux voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Witlofschotel met ham en kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gembloux aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden aanbieders en selecteer er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire verstrekkers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u supersnel nog een bestelling doen. In veel gevallen doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Huisgemaakte rundergehaktbal in jus. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en ook vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Gembloux. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente