Maaltijdservice Grimminge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grimminge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Grimminge? Met behulp van deze website vergelijkt u snel en simpel alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of opwarmmaaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,05 per persoon. Smullen van Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Grimminge krijgt u verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGeraardsbergen
Waarom bestellen?Echt ontzorgen
Postcode9506
Gemiddelde kosten€6,95
Populaire maaltijdGebonden goulashsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Grimminge

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Grimminge. Denk aan grote partijen als HelloFresh of Spar. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante instellingen en restaurants. Elke aanbieder levert een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u de leveranciers overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Grimminge? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grimminge. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse aanbieders hanteren ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende krijgt men zonder moeite de boodschappen zoals zuivelproducten of falafel burger. In algemene zin gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Grimminge vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Grimminge? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel opties die voldoen aan uw wensen en menu voorkeuren. Wat te denken van Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Aan de hand van deze website vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Geraardsbergen. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelentesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grimminge voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt af van elementen als de maaltijdservice, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Rundstong Madeirasaus Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree kunt u al bestellen vanaf €4,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot bestelt u vanaf €5,85.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Bouillon, een gezonde salade en een dessert als Oranjevla achteraf. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Geraardsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Tortellini gevuld met kaas
 • Kippensoep met vermicelli
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Asperge beenham schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grimminge aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor seniorenmaaltijd matcht met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire leveranciers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u direct een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De thuismaaltijden worden standaard tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes en Roerei met spinazie à la crème. Zodoende krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. De warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Grimminge. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit