Maaltijdservice Smeerebbe-Vloerzegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Smeerebbe-Vloerzegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Smeerebbe-Vloerzegem? Dankzij www.maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle services in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,50. Aanschuiven voor Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng en Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Smeerebbe-Vloerzegem smult u weer van smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGeraardsbergen
ReactiePuur en vers uit de pan
Postcode9506
Prijs per gerecht€6,99
Geliefde maaltijdGepaneerde kipstukjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Smeerebbe-Vloerzegem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Smeerebbe-Vloerzegem. U kunt denken aan grote bedrijven als Ekomenu of Champion. Ook in deze plaats zelf ontstaan er interessante partijen en slagerijen. Iedere leverancier heeft zo een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van onze tool kan u daardoor de bedrijven eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Smeerebbe-Vloerzegem? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Smeerebbe-Vloerzegem. Een goede vervanger voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt men gelijk nuttige boodschappen zoals grillworst en appels. Niet zelden gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Smeerebbe-Vloerzegem vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Smeerebbe-Vloerzegem? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn relatief veel thuismaaltijden die voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Denk maar aan Kaasburger Met Spinazie En Puree of Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree? Hieronder treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Geraardsbergen. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Smeerebbe-Vloerzegem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door onderdelen als de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is er al voor €5,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,65.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Paprikasoep, een extra salade en een toetje als Boerenjongens mousse als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Geraardsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot prei met roomkaas
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Gekarameliseerde witlof

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Smeerebbe-Vloerzegem aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor ouderenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste services bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst van zo’n 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel en Spagheti carbonara. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Via de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Smeerebbe-Vloerzegem. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit