Maaltijdservice Idegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Idegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Idegem? Door middel van onze tool doorzoekt u eenvoudig alle bedrijven in uw regio! Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,55 per keer. Aan tafel voor Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. of Gebonden goulashsoep? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Idegem smult u weer van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGeraardsbergen
Waarom bestellen?Voor particulier en zorg
Postcode9506
Gemiddelde kosten€6,96
Vaak gekozen maaltijdBami, quorn, satésaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Idegem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Idegem. We hebben het over populaire aanbieders als Marley Spoon en Cora. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij prima instanties en slagerijen. Elk bedrijf wordt bestempeld door een heel eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze website kunt u dus de bedrijven overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Idegem? Ook dan bent u welkom! Steeds meer traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Idegem. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste leveranciers faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt u snel nuttige boodschappen zoals afwasborstel en smeerkaas. Normaal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Idegem vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Idegem? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop mogelijkheden die kloppen met uw wensen voedingspatroon. Denk maar aan Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Hieronder vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Geraardsbergen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Idegem voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van zaken als de leverancier, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree is er al vanaf €6,15.
 • Vriesverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,8.
 • De daghap voor ouderen als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is er al vanaf €5,85.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Erwtensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Sorbet achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Geraardsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Snijbonen met een kipfilet
 • Tomatensoep met balletjes
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Stukjes rundvlees in jus
 • Tomatensoep met prei vg

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Idegem aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welke vorm van een ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk beschikbare aanbieders en kies een geschikte. Kijk goed na het assortiment, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u probleemloos opnieuw bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De gerechten worden altijd geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 20 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Varkensprocureur in jus en Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel. Op die manier ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of juist vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Idegem. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit