Maaltijdservice Nieuwenhove

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwenhove voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwenhove? Geholpen door deze website vergelijkt u eenvoudig alle bedrijven in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,70 per gerecht. Aan tafel voor Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni of Bloemkoolsoep? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Nieuwenhove geniet u van uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGeraardsbergen
ReactieVeel keuze in regio
Postcode9506
Gemiddelde prijs€6,97
Nummer 1-maaltijdWitlofschotel met ham

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Nieuwenhove

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Nieuwenhove. We hebben het over veel gekozen services als Home Cuisine of Viangro. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder heeft weer een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van onze vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Nieuwenhove? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwenhove. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals vleeswaren en theekoekjes. Doorgaans gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Nieuwenhove vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Nieuwenhove? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn veel verschillende bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Zelf maaltijden online bestellen als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel of Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje? Hieronder vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Geraardsbergen. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwenhove voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree is er al voor €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipgyros Rijst is verkrijgbaar vanaf €5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Erwtensoep wordt al bezorgd vanaf €5,8.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Thukpa, extra groenten en iets fris zoals Spekkoek om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Geraardsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Stamppot Hutspot met worst
 • Macaronischotel bolognese
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Kippenbout. Bonne femme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nieuwenhove aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd matcht met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Let met name op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijdservices hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden standaard aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 70+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. of Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst. Daardoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is essentieel. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of juist eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Nieuwenhove. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit