Maaltijdservice Zandbergen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zandbergen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zandbergen? Geholpen door deze pagina doorzoekt u eenvoudig alle organisaties in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €3,80 per gerecht. Flink uitpakken met Gepaneerde kipstukjes of Nasi babi pangang? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Zandbergen hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteGeraardsbergen
RecensieSnel en eenvoudig bestellen
Postcode9506
Prijs per maaltijd€4,96
Geliefde maaltijdZalmfilet in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Zandbergen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Zandbergen. Denk dan aan grote bezorgers als Traiteur Goossens of Champion. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verschillende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere service heeft zo een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgers eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van speciale voorkeuren als gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Zandbergen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zandbergen. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse services voorzien in een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor koop men snel de boodschappen zoals tofu naturel en griesmeelpap. Doorgaans zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Zandbergen vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Zandbergen? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit diverse thuismaaltijden die overeenstemmen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Denk maar aan Lasagne Bolognese of Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree? Hieronder ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Geraardsbergen. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zandbergen voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt af van bijvoorbeeld de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree wordt al bezorgd vanaf €3,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kibbeling met kruidendip kan je kopen vanaf €5,95.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Mosterdsoep, extra groenten en om het compleet te maken Banana split om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Geraardsbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, bami goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Schnitzel champignonsaus
 • Varkensprocureur in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zandbergen bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk type ouderenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en maak een keuze. Let met name op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijdservices verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men elke dag nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via internet. De menu’s worden gemiddeld genomen bezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, spinazie à la crème en Kippenbout à la bonne femme. Zo krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of juist vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Zandbergen. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit