Maaltijdservice Borlo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Borlo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Borlo? D.m.v. onze vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle bedrijven die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,95 p.p. Aan tafel voor Pittige sperzieboontjes of Varkensfiletlapje met vleesjus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Borlo hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteGingelom
ReactieMeerdere manieren bestellen
Postcode3891
Gemiddelde prijs€5,97
Maaltijd-topperBeef Squats

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Borlo

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Borlo. Neem erkende aanbieders als Colruyt en 0. Maar ook lokaal zien we interessante instanties en slagerijen. Ieder bedrijf onderscheidt zich door zijn eigen keuken en voorwaarden. Door middel van onze tool kan u daardoor de bezorgers gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Borlo? Dat hoeft niet erg te zijn! Een groot aantal traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Borlo. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter geregeld via een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste leveranciers voorzien in een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende koop men probleemloos belangrijke boodschappen als keukenpapier en groenteburger. Normaal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Borlo vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Borlo? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit relatief veel thuismaaltijden die kloppen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Onderstaand achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Gingelom. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Borlo voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van o.a. de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €5,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gepaneerde kipnuggets bestelt u vanaf €5,75.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Ciorbă, iets te drinken en iets fris zoals Aardbeien ijs als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Gingelom voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Appelpannenkoek
 • Aspergesoep vg
 • Wild Crunches
 • Sperziebonen
 • Lekkerbekje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Borlo aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en selecteer er een. Controleer goed de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste leveranciers hanteren een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u moeiteloos nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden worden gewoonlijk geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 15 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Eieromelet in kaassaus of Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, zoutarm, lactosevrij, gemalen of juist veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Borlo. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit