Maaltijdservice Attenrode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Attenrode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Attenrode? Via www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle firma’s in de buurt! Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,95 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gele rijst en Varkensfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Attenrode ontvangt u complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGlabbeek
ReactieEenvoudig opzeggen
Postcode3384
Prijs per maaltijd€5,3
Vaak gekozen maaltijdRode kool met appel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Attenrode

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Attenrode. We hebben het over erkende firma’s als Traiteur Goossens of Marley Spoon. Ook in deze plaats zelf zien we verschillende partijen en verswinkels. Iedere aanbieder wordt bestempeld door z’n eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij maaltijdbutler.be kan u de bedrijven overzichtelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Attenrode? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Attenrode. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak afgehandeld door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneservices beschikken over een speciale boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt men moeiteloos praktische of verse producten als dieetproducten of allesreiniger. Veelal zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Attenrode vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Attenrode? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei thuismaaltijden die kloppen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. U kunt denken aan Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix en Dieet Vol Au Vent Puree? Aan de hand van deze website ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Glabbeek. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Attenrode voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt af van aspecten als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel vindt u vaak al vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Pasta kip madras is er al vanaf €6,5.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Hot pot, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Bosvruchten yoghurt ijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Glabbeek voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Koninginnesoep met kip
 • Kipragout champignons
 • Kip in zoetzure saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Attenrode regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor seniorenmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en kies er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de aanbieders werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men supersnel nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden steeds vaker geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 25 menu’s. Bij diepvries hebt u de keuze uit 80+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsDieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes. Daardoor zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of juist vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Attenrode. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit