Maaltijdservice Wezemaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wezemaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wezemaal? Door middel van deze website ontdekt u eenvoudig alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,90. Smullen van Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm of Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Wezemaal beschikt u over smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteRotselaar
ErvaringLekkerste seizoensmaaltijden
Postcode3111
Maaltijd prijs€6,82
Geliefde maaltijdAppelpannenkoek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Wezemaal

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Wezemaal. Neem populaire aanbieders als Delimeal of Aldi. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor uitstekende partijen en verswinkels. Iedere service wordt gekenmerkt door een heel eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van www.maaltijdbutler.be kunt u de leveranciers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Wezemaal? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wezemaal. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hebben ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor krijgt men probleemloos de supermarktartikelen als chocolade vla en volle yoghurt. Vaak gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Wezemaal vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Wezemaal? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal mogelijkheden die aansluiten bij uw eisen en menu voorkeuren. Neem nu Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Onderstaand vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Rotselaar. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wezemaal voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs komt tot stand door aspecten als het bedrijf, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie bestelt u vanaf €5,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kip Kerriesaus Met Rijst vindt u vaak al vanaf €4,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Stamppot zuurkool is beschikbaar vanaf €7,5.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Kreeftensoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Berlinerbol als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Rotselaar voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kip in zoetzure saus
 • Jumping Jack Salmon
 • Boerengehaktschotel
 • Varkenslapje in jus
 • Prei-gehaktschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wezemaal bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk soort maaltijdservice aansluit op uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en kies er een. Let goed op het aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele services hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met alle aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. Het eten wordt dikwijls aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 15 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 90+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Kip in roomsaus en Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten. Daardoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of juist veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Wezemaal. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit