Maaltijdservice Haacht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haacht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Haacht? D.m.v. deze website vergelijkt u moeiteloos alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,25. Smullen van Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes of Gebakken aardappels? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Haacht beschikt u over ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHaacht
ReactieZelf bezorgdag kiezen
Postcode3150
Prijs per gerecht€6,55
Meest gekozen maaltijdGarnalensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Haacht

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Haacht. U kunt denken aan grote partijen als Dienstenthuis.be en/of Carrefour. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich allerlei instellingen en speciale eetpunten. Iedere aanbieder heeft zo een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van onze tool kan u daarom de bezorgers rustig naast elkaar zetten. De keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Haacht? Dat is niet erg! Opvallend veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven structuur en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haacht. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor haalt u moeiteloos belangrijke boodschappen als havermoutpap en koeken. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Haacht vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Haacht? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn meerdere leveranciers die kloppen met uw voorkeuren voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Op deze pagina vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Haacht. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haacht voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt af van elementen als de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Bolognese bestelt u vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kip Kerriesaus Met Rijst is beschikbaar vanaf €4,65.
 • Een thuisbezorgde daghap als Roerei met spinazie à la crème kan je kopen vanaf €7,1.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Venkelsoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Banana split als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Haacht voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Varkensfilet in jus
 • Spagheti carbonara
 • Sucade Hollandaise
 • Flensjes met fruit
 • Lasagna bolognese

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Haacht bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk soort thuismaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en kies er een. Kijk goed na het assortiment, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de aanbieders hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De menu’s worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 80+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vast weekmenu. Steeds vaker is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree of Nasi kip saté. Zo kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Haacht. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente