Maaltijdservice Vossem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vossem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Vossem? Dankzij www.maaltijdbutler.be ontdekt u eenvoudig alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,05 per maal. Aanschuiven voor Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus of Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Vossem smult u weer van ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTervuren
RecensiePersoonlijk en herkenbaar
Postcode3080
Gemiddelde prijs€6,81
Vaak bestelde maaltijdChicken Lunges

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Vossem

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Vossem. Denk aan populaire bedrijven als Delimeal of 0. Maar ook in de buurt bestaan er prima aanbieders en slagerijen. Elke partij heeft weer zijn eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze vergelijker kunt u de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er dieetwensen zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Vossem? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Later worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vossem. Een prima oplossing voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste aanbieders voorzien in een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval bestelt u direct de supermarktartikelen als oploskoffie of kaas extra belegen montbeliarde. Meestal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Vossem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Vossem? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een hoop soorten maaltijden die matchen met uw situatie en eetpatroon. Neem nu Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Op deze pagina vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Tervuren. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelentesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vossem voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van elementen als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is er al vanaf €5,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kipgyros Rijst bestelt u vanaf €4,85.
 • Een daghap aan huis als Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei bestelt u vanaf €6,85.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Preisoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Yoghurtijs na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Tervuren voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet in roomsaus
 • Kip Andorra schotel
 • Gebakken aardappels
 • Ribkarbonade in jus
 • Gehakt in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vossem aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welk type thuismaaltijd past bij uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Controleer goed de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste aanbieders werken met een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 15 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsDieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Daardoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Vossem. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit