Maaltijdservice Kerksken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kerksken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Kerksken? Geholpen door deze website bekijkt u snel en simpel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,00. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème of Zalmfilet in roomsaus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Kerksken hebt u toegang tot voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHaaltert
ErvaringLage prijs per maaltijd
Postcode9451
Maaltijd prijs€6,84
Vaak bestelde maaltijdPannenkoekenschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Kerksken

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Kerksken. U kunt denken aan erkende partijen als Meal-Story en 0. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich interessante initiatieven en sociale voorzieningen. Elke optie levert een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij deze website kunt u de firma’s op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Kerksken? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kerksken. Een redding voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zo koop men gelijk broodnodige boodschappen als gekookte achterham of paté. Meestal zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Kerksken vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Kerksken? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit een hoop mogelijkheden die in lijn zijn met uw gesteldheid en voedingsadvies. U kunt denken aan Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Aan de hand van deze website vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Haaltert. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kerksken voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gentse Waterzooi is er al voor €4,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kan je kopen vanaf €5,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Runderlapje in champignonsaus wordt al bezorgd vanaf €6,75.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Thukpa, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Chocolade mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Haaltert voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kippensoep met vermicelli
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Nasi Indisch rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kerksken aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor categorie maaltijdservice in lijn is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en selecteer er een. Kijk goed na het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende dienstverleners hebben een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de website. De bezorgmaaltijden worden veelal thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Chili con carne en Gekruide speklap. Op die manier kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of juist koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Kerksken. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit